Delovna oblačila boco

boco_gruppe_titel_comp_lores.jpg

Obleka naredi človeka

Za dober prvi vtis so ključnega pomena tudi urejena delovna oblačila. V okviru naše blagovne znamko boco z že več kot stoletno tradicijo vsem vrstam podjetji nudimo celovito storitev najema in vzdrževanja delovnih in zaščitnih oblačil. Osredotočite se na vaš posel, za vaša oblačila pa bomo poskrbeli mi.


Zaupajte nam! Letno v svetovnem merilu operemo okoli 80 milijonov kosov delovnih oblačil. Vsak dan sprejmemo v pranje do 40.000 kosov oblačil ter jih operemo in pripravimo za ponovno uporabo v roku 24h ur. Vsi procesi pranja ter izdelki so certificirani in ustrezajo okoljevarstvenim standardom (po ISO 9001 in DIN EN ISO 14001) ter varnostnim zahtevam po posameznih delovnih področjih.

Enotna delovna oblačila v najsodobnejših krojih bodo nedvomno prispevala k ustvarjanju nezamenljive podobe vašega podjetja. Obenem pa bodo vaši sodelavci deležni optimalne zaščite pri opravljanju svojih nalog, prilagojene zahtevam vaše panoge.

Ponudba boco obsega širok nabor industrijsko pralnih delovnih  in zaščitnih oblačil, tudi v kroju po vaših željah v lastni podobi vašega podjetja.  Na voljo so tudi elegantne kolekcije poslovne mode ter dodatki kot npr. T-majice in polo majice, delovna in zaščitna obutev ter rokavice.

Zakaj najem delovnih oblačil pri bocu?

  • Osredotočite se na svojo osnovno dejavnost, v kateri želite biti najboljši.
  • Mi prevzamemo stroške naložbe za nakup oblačil, zaloge ter  skladiščenje oblačil.
  • Soustvarjamo zunanjo podobo vašega podjetja in povečujemo ugled vaše blagovne znamke.
  • Vsak kos oblačila nosi črtno kodo. Tako vsakdo vedno dobi svojo obleko.
  • In najpomembneje, vaši zaposleni vam bodo hvaležni.
boco_potek_storitve.jpg