Poslovna moda boco

Naredite dober prvi vtis!

Podjetja, kjer imajo zaposleni tesne stike s kupci, zahtevajo vse bolj elegantna in uglajena oblačila. Razlog za to je, da si kupci in gostje ustvarijo prvi vtis o podjetju na osnovi prvega stika z družbo. Zato izberite oblačila poslovne mode boco v lastni podobi vašega podjetja, ki bodo znatno prispevala k oblikovanju identitete in podobe vašega podjetja.

Naj vam predstavimo kolekcijo v podrobnostih: visokokakovostna elastična zgornja tkanina ima sestavo iz 50% volne, 47% visoko zmogljivega mikropoliestra in 3% elastana. Ta sestava materiala omogoča maksimalno udobje in popolno svobodo gibanja kljub teliranemu kroju. Inovativna zunanja tkanina je oplemenitena s posebno plastjo za trajno zaščito pred madeži.

Barvna paleta modelov vključuje klasične odtenke v črni, antracitni, rjavi ali modri barvi, ki jih elegantno kombiniramo s srajcami, bluzami, kravatami, ruticami in ostalimi dodatki boco.


Naša celovita storitev najema in vzdrževanja oblačil vključuje odvoz uporabljenih oblačil v pralnico, pranje in vzdrževanje ter po potrebi manjša popravila, nadzor kakovosti in dostavo svežih oblačil.  S storitvijo najema zagotovimo brezhibna delovna oblačila in urejen ter enoten videz vaših sodelavcev.

business.jpg

Za več informacij nas prosimo kontaktirajte!

Faks: +386 (0) 1 530 25 90