Proizvodnja, obrt ter industrija

Prava izbira za popoln uspeh


Pri blagovni znamki boco že desetletja sodelujemo s podjetji vseh velikosti na področjih proizvodnje, industrije ter obrti. Plod bogatih izkušenj so linije delovnih oblačil, ki izpolnjujejo vse zahteve in potrebe posameznih panog in tudi rešitve po meri za edinstven videz vaših sodelavcev.


Modele, materiale in barve izbirajo naši izkušeni strokovnjaki. Posebno pozornost namenjamo kakovosti materialov in izdelave, ki je povsem v skladu z varnostnimi predpisi.

Basic Line – enobarvna


Enobarvna kolekcija boco je udobna in funkcionalna. Nudi široko izbiro barv za popoln videz vaših sodelavcev. Vsi modeli iz osnovne kolekcije so udobni in omogočajo največjo svobodo gibanja. Visoko kakovostna tkanina (65% poliester / 35% bombaž) je izredno vzdržljiva in ima dolgo življenjsko dobo. Visok delež poliestra podpira barvno obstojnost vseh izdelkov kolekcije.

boco_basic_line.jpg

Pro Line - Dvobarvna linija


Dvobarvna kolekcija boco je dovršena v vseh detajlih in hkrati ustreza najvišjim zahtevam za delovna oblačila v številnih panogah. Široka izbira barvnih detajlov in sodobni kroji poskrbijo za popoln in edinstven videz vaših zaposlenih. Barvni dodatki omogočajo tudi barvno ločevanje po oddelkih ali ekipah. Visoko kakovostna tkanina (65% poliester / 35% bombaž) je izredno vzdržljiva in ima dolgo življenjsko dobo.

Dvobarvna kolekcija

Za več informacij nas prosimo kontaktirajte.

Faks: +386 (0) 1 530 25 90