Sanitarna oprema CWS – za higieno in čistočo v javnih sanitarijah

cws_waschraumloesungen_290x290.jpg

Sanitarno opremo CWS odlikujejo sodobni podajalniki s higiensko naravnim sistemom delovanja. Zlijejo se z vsakim ambientom ter stilom sanitarnih prostorov. Dobite jih v najem, ki vključuje vse potrebno vzdrževanje, ali preko klasične prodaje. Naše rešitve obsegajo: sisteme za umivanje ter brisanje in nego rok - podajalnike brisač ter penilnike. Dopolnjujejo jih inovativni higienski izdelki za toaletne prostore, osvežilci zraka, koši za smeti ter ostali dodatki.

Sanitarna oprema CWS ne izpolnjuje zgolj najstrožjih higienskih standardov, z njo krepimo svojo zavezo za odgovorno ravnanje z okoljem. Kakovost ter dolga življenjska doba naših izdelkov, ki navdušijo tudi z bogato izbiro barvnih različic ter prilagodljivim dizajnom, vas bo prepričala. Naj postanejo sanitarije ogledalo vašega podjetja.

wall_2011_final2_lores.jpg

ParadiseLine

Kolekcija ParadiseLine je sinonim za inovativne, kakovostne in trajne higienske rešitve s široko izbiro barv in ekskluzivnim dizajnom.  S to linijo je CWS zasedel prvo mesto med ponudniki sanitarne opreme po meri na svetu.

Naj vaši podajalniki postanejo oglasni prostor - na prednje pokrove lahko za vas natisnemo oglasno sporočilo, vaš logo ali slogan. Izkoristite trajne celovite storitve CWS, po strokovni montaži podajalnike vzdržujemo, določene pa tudi redno polnimo.
 

Pregled podajalnikov CWS ParadiseLine
stainless_steel.jpg

Linija iz nerjavečega jekla StainlessSteel

Ali je za vašo umivalnico dovolj le najboljše? Na primer pri zagotavljanju prepomembne higieničnosti v prehrambni industriji? Ali pa v hotelirstvu, kjer zadostuje le najboljši dizajn? In tudi v prostorih s pretnjo vandalizma, v diskotekah ali na štadionih?

Potem je za vas elegantna in robustna linija StainlessSteel prava rešitev. Najkakovostnejše nerjaveče jeklo na trgu s prefinjeno obdelavo in odporno proti udarcem vas bo prepričalo.

Pregled podajalnikov CWS StainlessSteel
medi_line_titel_1.jpg

Linija MediLine

Tudi za panoge s posebej strogimi zahtevami po higieničnosti imamo rešitev. Zato smo poleg linije iz nerjavečega jekla StainlessSteel v izbor uvrstili tudi linijo MediLine, prilagojeno potrebam bolnišnic, domov za ostarele, zdravstvenih domov itd. Sem spadajo podajalniki razkužila z iztiskom na komolec in podajalniki brisač za enkratno uporabo.

Pregled izdelkov MediLine
handehygiene.jpg

Umivanje rok

Najpomembnejši in obenem najpreprostejši ukrep za preprečitev okužb je redno in učinkovito umivanje rok. Pri CWSu nudimo širok izbor številnih biološko razgradljivih mil ter varčnih podajalnikov v atraktivnem dizajnu.  Za pisarne, gastronomijo, obrt in industrijo, hotelirstvo ali javne prostore: naši svetovalci vas bodo vodili do najučinkovitejše rešitve.
 

Pregled izdelkov za umivanje rok
669.jpg

Brisanje rok

Mokre roke so raj za bakterije in klice. Zato je hitro in temeljito sušenje rok bistveno. Prav tako je pomembno, da vsakdo dobi svoj svež kos brisače: enega kosa brisače ne sme uporabljati več ljudi. Odlična rešitev je bombažna brisača v roli  CWS, katero odlikujejo hitro sušenje rok, vpojnost, mehkoba in udobje. In to brez odpadkov ter odnašanja smeti, tako ostane vaša umivalnica čista in urejena.

Pregled izdelkov za brisanje rok
aircontrol_03_royalred_0.jpg

Osvežilci zraka

Naj v vaši umivalnici zaveje svež veter. Osvežilci zraka CWS prijetno odišavijo vse prostore, kjer se zadržijo vaši gostje, stranke ali sodelavci.
Delujejo brez aerosololnih potisnih plinov, na izbiro so atraktivni vonji! Okolju prijazni osvežilci zraka CWS so zaradi elegantnega videza tudi prava paša za oči.
 

Pregled osvežilcev zraka CWS
cws_ladycare_290x199.jpg

Koš za odlaganje uporabljenih damskih izdelkov CWS LadyCare

Upravniki javnih sanitarij se pogostokrat soočijo z vprašanjem, kako poskrbeti za odlaganje damskih higienskih izdelkov. Ti pogostokrat končajo v obtoku in povzročijo drage zamašitve. Nemalokrat naletimo na nehigienične in težko dosegljive koše za smeti. Priročna in profesionalna rešitev je koš CWS LadyCare. Priročen, zanesljiv in obenem okolju prijazen.
 

Rešitve za damsko higieno
cws_zubehor_4967.jpg

Potrošni material CWS in ostali dodatki

Od košev za smeti do ostalih dodatkov ter potrošnega material kot npr. toaletni papir, brisače v roli. Kartuše z milom ali dišave – pri CWSu dobite vso potrebno opremo na enem mestu.

Izkoristite našo široko paleto kakovostnih, okolju ter uporabniku prijaznih izdelkov. Z našo redno dostavo poskrbimo, da ste stalno preskrbljeni.

Pregled potrošnega materiala CWS
cws_cleanseat_8613_0.jpg

Toaletna higiena

Higieni v sanitarijah ter umivalnici moramo nameniti obilico prozornosti, še posebej, če  jih uporabljajo številni uporabniki. Dokazano je, da se v njih nemalokrat prenašajo številni povzročitelji bolezni. Preprečite njihovo širjenje s CWSovimi rešitvami za higieno v sanitarijah.

Učinkovitost, čistoča, enostavna uporaba ter atraktiven dizajn- z opremo CWS se bodo vaši obiskovalci, gosti ter stranke počutili kot doma!

Pregled izdelkov za toaletno higieno