Storitve

CWS-boco je mednarodni ponudnik celovitih storitev - za vaše sanitarne prostore, za vhod in preddverje in za delovna oblačila za vaše sodelavce. Skupni imenovalec teh treh področji delovanja so kakovost, rešitve po meri ter ekskluziven dizajn. Obenem nas odlikuje tudi fleksibilen in stranki prilagojen nabor izdelkov.

Za našimi izdelki stojijo celovite sistemske storitve. Strokovno izvedena storitev pri nas obsega: odvoz in dostavo ter menjavo uporabljenih izdelkov s svežimi, pranje ter vzdrževanje, sušenje, popravila, nadzor kakovosti. Tako prihranite vaš dragocen čas in se lahko posvetite svojemu poslu. K temu še prištejte obsežno svetovanje: natančna analiza vaših zahtev in potreb v vaši hiši, podrobna predstavitev izdelkov za sistemske rešitve, ki so dejansko prilagojene vam.

cws-boco_service_300x400_0.jpg

Koncept celovitih storitev


CWS-boco je vodilni ponudnik celovitih higienskih storitev in rešitev po meri za podjetja vseh panog ter velikosti. Za obrtnike, industrijo, hotelirstvo ter gastronomijo, storitvena podjetja, javne ustanove, transport ali zdravstvo – dobro opravljene storitve so naša ključna prednost. Naši izdelki postanejo z njimi odlični. Naša poglaviten cilj je, da ste z nami popolnoma zadovoljni in da nam zaupate.

boco_potek_storitve.jpg

Najem in prodaja


Izberite med najemom ali  prodajo! V večini primerov je najem stroškovno ugodnejša izbira za stranko. Razlog za to je, da z njim koristite naša sredstva, ki obsegajo: znanje in sposobnosti, osebje, skladiščne prostore, sredstva za investicije itd. Tako prihranite čas ter denar za investicije in davke.

Prednosti najema delovnih oblačil.

cwc-boco_service_290x200_0.jpg
cwc-boco_kundenservice_vor_ort_290x200_0.jpg

Svetovanje v vaši hiši

Kot vodilnemu mednarodnemu  ponudniku sanitarne opreme, predpražnikov ter delovnih oblačil  je svetovanje in delo z našimi strankami še posebej pomembno. Pri CWS-bocu za vas skrbi strokovno podkovana ekipa svatovalcev, ki izpolni vse vaše želje ter zahteve. Za naše kontaktne podatke kliknite tukaj. Veselimo se vašega klica ali e-pošte.

Logotipi na oblačilih

Vaš logotip na naši delovnih oblačilih. Seveda! Če želite, za vas opremimo delovna občila po izbiri z logom vašega podjetja, oddelka in z imenom vašega sodelavca. Tako boste okrepili zunanjo podobo vašega podjetja in poskrbeli za enoten videz vseh zaposlenih ter razpoznavnost v očeh kupcev in gostov. Ustvarili boste vtis strokovnosti ter pokazali, da ste zaupanja vreden parter.

 

cwc-boco_emblemservice_290x200_3.jpg
cwc-boco_schrankservice_290x200_0.jpg

Najem omaric

Za hrambo delovnih oblačil vam nudimo raznovrstne omarice za profesionalno rabo, za  obešanje ali zlaganje oblačil, s štirimi do dvaintrideset predalnikov v omari, vse je mogoče. Omarice lahko imajo različne predele glede na vaše zahteve. Montažo ter vzdrževanje prevzamemo seveda mi.