Homepage SI

Naše rešitve

 • Sanitarna oprema CWS

  Higienske rešitve za sanitarne prostore: čistoča za vaše sanitarije
  Številne kolekcije sanitarne opreme CWS nudijo rešitev za vsak ambient ter slog umivalnice, dobite jih tudi v najem z redno dostavo potrošnega materiala. Naši izbor higienskih naprav obsega podajalnike za umivanje, brisanje in nego rok, tudi v senzorskih različicah, vaše sanitarije izpolnimo s higienskimi rešitvami za WC-je, inovativnimi osvežilci zraka, koši za smeti, izdelki za damsko higieno ter ostalimi dodatki.
 • Predpražniki CWS

  Pri nas dobite različne predpražnike: logo predpražnike, alu predpražnike, industrijske predpražnike in še več
  Vaš vhod je kot vizitka vašega podjetja. Zato mora biti primerno urejen, da se bodo vaši gosti, poslovni partnerji, kupci, obiskovalci in ne nazadnje tudi zaposleni takoj pri vstopu počutili dobrodošle. Kati prvi vtis šteje! Zato na vhod namestite predpražnike CWS za zadrževanje umazanije in poskrbite za to, da si bodo vaši obiskovalci o vas oblikovali najboljši prvi vtis. Ampak ne samo na vhod, tudi na prehode med različnimi deli podjetja.
 • Delovna oblačila boco

  Delovna oblačila: vedno čista, urejena in brezhibna
  Za vse panoge: proizvodnjo, servise vozil, trgovino, zdravstvo, hotelirstvo ter gostinstvo in druge je najem oblačil najboljša rešitev za zanesljivo čisto ter negovano delovno obleko. Vsak zaposleni prejme lastna oblačila, opremljena s črtno kodo za sledenje, ter tudi rezervna oblačila. Strošek začetne investicije tako za vas odpade, prav tako pa tudi potreba po skladiščenju ter skrb in organizacijsko breme za oblačila. Umazana oblačila bo pri vas prevzel vaš osebni CWSov serviser, dostavil pa vam bo oprana ter negovana oblačila, tudi v osebni predal vašega zaposlenega. In še več, pred dostavo vsak kos obleke preverimo, po potrebi popravimo ali zamenjamo. In to vsak teden na določen termin: točno ter zanesljivo.
Sanitarna oprema CWS – čistoča v vaših sanitarijah
Kajti prvi vtis šteje!
Celovita storitev najema oblačil

Prednosti za vas

 • Trajnostni razvoj ter skrb za okolje

  Trajnostni razvoj za nas ne predstavlja zgolj projekt, vendar je zakoreninjen globoko v našem poslovnem modelu. Kot ponudniku najema delovnih oblačil so za nas ključnega pomena naravi prijazna obdelava tekstila ter ponovna uporaba izdelkov.
 • Kakovost in dizajn

  Sanitarna oprema s široko izbiro barv in ekskluzivnim dizajnom v visokem sijaju ter senzorske različice naprav za boljšo higieničnost in večjo udobnost pri uporabi. Najboljša kakovost ter dolga življenjska izdelkov CWS.
 • Svetovanje pri vas v vašem podjetju

  Seveda obsojajo tudi spletne trgovine. Ampak mi pridemo v vašo hišo in preverimo, kakšno rešitev dejansko potrebujete, in nato za vas oblikujemo optimalen načrt.
 • Zanesljive vseobsegajoče storitve po meri kupca

  Ne glede na to ali govorimo o podajalniku brisač, predpražniku ali delovnem jopiču, za vsak izdelek vam nudimo celovito storitev po vsej Sloveniji. Pri nas ne prejmete zgolj izdelka, temveč obljubo, da za vas skrb zanj odpade. Stalno čista oblačila, stalno napolnjeni podajalniki ter čisti predpražniki. To pomeni skrb za kupca pri CWS-boco!
 • Celovito upravljanje delovnih oblačil

  Optimalne rešitve za oskrbo z delovnimi oblačili od zasnove, izdelave do redne nege za vsako panogo, številne prenovljene kolekcije z modernimi in funkcionalnimi kroji ter dizajn oblačil po meri kupca.

Izdelki

Pregled izdelkov
Pregled izdelkov
Pregled izdelkov