Vrednote

cws-boco_servicefahrer_600x400.jpg

Štejemo se za vodilnega ponudnika higienskih rešitev in se razvijamo na osnovi kakovostnih izdelkov z dolgo življenjsko dobo ter storitev po meri. Dnevno stremimo k zagotavljanju higiene, varnosti in trajnostnem delovanju v okviru našega podjetja in pri naših kupcih. Naše delo temelji na šestih načelih:

 

Ljudje

Ljudje zaznamujejo naše podjetje. Želimo si sodelavcev, ki delajo z lastno odgovornostjo ter s pogledom v prihodnost. Zato jim nudimo sodobna delovna mesta, z zaupanjem jim predamo odgovornost in nenehno investiramo v njihov razvoj ter izobraževanje.

 

Kakovost

Z našimi izdelki postavljamo merila in trende. Zato smo ustanovili strokovne ekipe za vsa področja delovanja našega podjetja in jim zaupali razvoj naših izdelkov. Visoka kakovost gre pri nas z roko v roki s storitvami po meri in predstavlja temelj našega stremljenja k čim večjemu zadovoljstvu naših strank.

 

Strastni, da ustrežemo kupcu

Naš cilj ni, da vse naredimo tako dobro, kot je le mogoče, temveč še bolje. Naši svetovalci poznajo zahteve vaših panog, zato kupcem proaktivno svetujejo glede na njihove potrebe.

 

Integriteta

Zaupanje je pomembna vrednota. Vsakdo, ki sodeluje s CWS-bocom, se lahko zanese na našo zvestobo in zanesljivost – sodelavec, kupec, dobavitelj, partner, sočlan bivalne skupnosti, v kateri smo dejavni, ali kateri koli drug deležnik. Mi stojimo za našo besedo.

 

Osredotočeni na rezultate

Razvili smo najsodobnejšo in najučinkovitejšo servisno strukturo v panogi. Ta nam omogoča, da se osredotočimo na kupca, učinkovito proizvodnjo ter distribucijo, in daje krila naši prihodnji rasti. Želimo, da se uspešnost našega dela meri dan za dnem.

 

Trajnostni razvoj

Za CWS-boco je značilna najboljša kakovost, visoka higiena in trajnostni razvoj. Vodi nas smernica „Serving you- serving nature“, ki povzema vse, kar nam je pomembno: Ustreči ljudem ter okolju.