Vsi izdelki

pl_poshpurple_label_lores.jpg

Sanitarna oprema CWS – za higieno in čistočo v javnih sanitarijah

Sanitarno opremo CWS odlikujejo sodobni podajalniki s higiensko naravnim sistemom delovanja. Zlijejo se z vsakim ambientom ter stilom sanitarnih prostorov. Dobite jih v najem, ki vključuje vse potrebno vzdrževanje, ali preko klasične prodaje. Naše rešitve obsegajo:sisteme za umivanje ter brisanje in nego rok - podajalnike brisač ter penilnike. Dopolnjujejo jih inovativni higienski izdelki za toaletne prostore, osvežilci zraka, koši za smeti ter ostali dodatki.

Sanitarna oprema CWS ne izpolnjuje zgolj najstrožjih higienskih standardov, z njo krepimo svojo zavezo za odgovorno ravnanje z okoljem. Kakovost ter dolga življenjska doba naših izdelkov, ki navdušijo tudi z bogato izbiro barvnih različic ter prilagodljivim dizajnom, vas bo prepričala. Naj postanejo sanitarije ogledalo vašega podjetja.

cws_schmutzfangsysteme_290x290.jpg

Predpražniki CWS

Vhod je ogledalo vsake stavbe. Še pomembnejše pa je urejeno preddverje, kjer sprejmete svoje goste, stranke, poslovne partnerje ali sodelavce. Prvi vtis je najpomembnejši, zato se lahko vedno zanesete na predpražnike CWS. So kot vratar, ki pozdravi goste, poleg tega pa še zadržujejo umazanijo in poskrbijo, da naredite dober vtis. Lahko jih položite tudi na prehode med raznimi oddelki ali proizvodnjo.

titelmotiv_boco_katalog_klein.jpg

Delovna oblačila boco

Za dober prvi vtis so ključnega pomena tudi urejena delovna oblačila. V okviru naše blagovne znamko boco z že več kot stoletno tradicijo vsem vrstam podjetji nudimo celovito storitev najema in vzdrževanja delovnih in zaščitnih oblačil. Osredotočite se na vaš posel, za vaša oblačila pa bomo poskrbeli mi.


Zaupajte nam! Letno v svetovnem merilu operemo okoli 80 milijonov kosov delovnih oblačil. Vsak dan sprejmemo v pranje do 40.000 kosov oblačil ter jih operemo in pripravimo za ponovno uporabo v roku 24h ur. Vsi procesi pranja ter izdelki so certificirani in ustrezajo okoljevarstvenim standardom (po ISO 9001 in DIN EN ISO 14001) ter varnostnim zahtevam po posameznih delovnih področjih.