Prvi vtis je najpomembnejši

cws_schmutzfangsysteme_290x290.jpg

Vhod je ogledalo vsake stavbe. Še pomembnejše pa je urejeno preddverje, kjer sprejmete svoje goste, stranke, poslovne partnerje ali sodelavce. Prvi vtis je najpomembnejši, zato se lahko vedno zanesete na predpražnike CWS. So kot vratar, ki pozdravi goste, poleg tega pa še zadržujejo umazanijo in poskrbijo, da naredite dober vtis. Lahko jih položite tudi na prehode med raznimi oddelki ali proizvodnjo.

cws_individualmatte_290x290.jpg

Rešitve ter storitve

Predpražniki z inovativnim sistemom zadrževanja umazanije so primerni za mesta, kjer obstaja nevarnost prenosa umazanije, vlage in prahu v prostore. Med tem ko robustni scraper predpražniki ali alu-predpražniki zadržijo grobo umazanijo in vlago že pred samim vhodom, za fino umazanijo in preostanke vlage poskrbijo fini standardni in logo predpražniki CWS.  Z njihovo uporabo se znatno znižajo stroški čiščenja in porabljen čas za čiščenje.

V okviru storitve najema  z vzdrževanjem predpražnikov CWSovi serviserji v vaši hiši redno menjajo umazane predpražnike s čistimi. Umazane predpražnike odpeljejo na pranje v najmodernejše pralnice, kjer jih operemo in pripravimo za ponovno uporabo na okolju prijazen način z najmanjšo količino detergentov in energije. Popoln videz vhoda, suha tla, brez nevarnosti zdrsov in nižji stroški čiščenja – to so prednosti uporabe predpražnikov CWS. Stranke, gosti in sodelavci vam bodo hvaležni.

cws_schmutzfangmatten_facher_416x270.jpg

Standardni predpražniki CWS

Standardne predpražnike CWS položimo na vhode ali pokrite dele pred vhodom. Tu zadržijo umazanijo, vlago, prah in sneg ter varujejo vaša tla ter vaše goste, da le-ti ne zdrsnejo na mokrih tleh. Umazanijo ter vlago s podplatov dobesedno okrtačijo in usmerijo v svoje telo. Zaradi strukture flora iz visokosukanega najlona (High-Twist-Nylon) zadržijo do 4,5 litra vode in umazanije na m2. Umazanijo usmerijo v svoje telo in jo zadržijo, vlaga pa izhlapi.

Z rednimi menjavami predpražnikov, pranjem ter vzdrževanjem le-teh in strokovno pripravo za ponovno uporabo s strani CWSa omogočamo dolgo življenjsko dobo ter optimalno delovanje in negovan videz predpražnikov.

Standardni predpražniki-pregled izdelkov
copy_of_sbfd_1691_lores.jpg

Predpražniki z logotipom CWS

Če hočete vzbuditi pozornost strank ali gostov s svojim logom, reklamnim sloganom ali izrekom dobrodošlice, potem so prava rešitev za vas predpražniki z logotipom CWS.  Z do 100 čistih barv ter visoko skoraj fotografsko ločljivostjo tiska naj za vašo kreativnost pri snovanju motivov za predpražnike ne bo meja.

Tako vam predpražniki ne pomagajo zgolj ohranjati čistih in suhih prostorov, ampak postanejo nosilci kreativnih sporočil vašim gostom in kupcem.

Predpražniki z logotipom CWS - pregled izdelkov
cws-boco_industriematten_290x290.jpg

Industrijski predpražniki CWS

Povsod, kjer je to pomembno, predpražniki CWS varujejo vaše prostore pred umazanijo ter mokroto. Tudi v industrijski proizvodnji sta čistoča ter varnost odločilni. Prenos nesnage na kolesih vozil npr. pri uvozu v hale ali umazanija, ki nastane pri proizvodnji, zahtevajo posebej robustne predpražnike s sistemom pritrjevanja z elastičnimi jermeni. Prosto nihajoči industrijski predpražniki CWS imajo pomembno fleksibilnost za ta izziv. Robustni gumijasti jermeni poskrbijo, da se predpražnik vselej vrne na predvideno mesto.

Industrijski predpražniki CWS - pregled izdelkov
cws-boco_aluprofilmatten_290x290.jpg

Aluminijasti rebričasti predpražniki CWS

Aluminijasti rebričasti predpražniki so visokokakovostni izdelek, sestavljen iz sistema aluminijastih profilov. Umazanija in vlaga med profili enostavno spolzita na tla. So elegantni in robustni, vgradijo se v za njih predviden jašek zunaj ali znotraj stavb

Rebričasti predpražniki CWS-pregled izdelkov
cws-boco_antiermuedungsmatten_290x290_0.jpg

Predpražniki proti utrujenosti CWS

Predpražniki proti utrujenosti CWS so medicinsko testiran namenski izdelek. Reagirajo na minimalne gibe telesa in omogočijo sproščeno stanje. Razbremenijo mišice hrbta ter nog. Primerni so za delovna mesta, kjer zaposleni dlje časa stojijo, kot npr. v hotelirstvu ali gastronomiji, na črpalkah, letališčih, v proizvodnji in obdelavi, bankah in tudi v maloprodaji.

Predpražniki proti utrujenosti CWS - pregled izdelkov
Gumijasti, tekstilni in reklamni predpražniki

Gumijasti, tekstilni in reklamni predpražniki

Na različnih vhodih smo pogosto soočeni z različnimi zahtevami po zadrževanju nesnage in vlage, estetski urejenosti in hkrati tudi komunikaciji z obiskovalci.  Zato smo v naše asortiman vključili širok nabor raznih vrst predpražnikov, ki bodo zadostili vsem vašim potrebam.

Gumijasti, tekstilni in reklamni predpražniki - pregled izdelkov
Posebni predpražniki

Posebni predpražniki

Predpražniki za posebne zahteve na vhodih in prehodih, kot so npr. predpražniki za bazene,  razkuževalni predpražniki itd.  

Posebni predpražniki-pregled izdelkov